Taludvernageling

Home » Taludvernageling

VTV soilnailing in Werkendam is de specialist op het gebied van taludvernageling. Moet er een grondkerende constructie trillingsvrij gemaakt worden? Van het voorontwerp tot het eindproduct zijn wij u graag van dienst. Ons deskundige team signaleert en ondervangt risico’s tijdig. Zowel tijdens de engineering als de uitvoering. Wanneer start uw project? Wij gaan graag de samenwerking met u aan.

Hoe gaat taludvernageling in zijn werk?

Bij taludvernageling worden wapeningselementen in de grond aangebracht die schuif- en trekspanningen opnemen. De wapeningselementen die wij gebruiken bestaan in de regel uit zelfborende ankerstangen die omhuld zijn met grout. Vervolgens wordt het nieuwe talud op zijn plek gehouden middels geotextiel. De geogrids worden met stalen strips aan het landhoofd verankerd. Wanneer de taludvernageling heeft plaatsgevonden worden holle ruimten opgevuld met EPS mortel waardoor er extra ruimte gecreëerd wordt wat weer een mogelijkheid voor extra infrastructuur biedt.

Wat is uw volgende project in Werkendam?

Wanneer start uw project? Laat ons de details weten en wij zien een succesvolle samenwerking tegemoet. Benieuwd wat voor projecten wij al hebben mogen realiseren? Bekijk dan eens onze projectenpagina. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 018 3822899.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht