Schanskorf

Home » Schanskorf

Start u binnenkort een project waar een schanskorf geplaatst moet worden? Maak dan gebruik van de expertise van VTV soilnailing in Werkendam. Met jarenlange ervaring met verankeringstechnieken en gewapende grondconstructies weten we elk project succesvol af te ronden. Geen uitdaging is voor ons te ingewikkeld. Vraag vandaag nog een kennismakingsgesprek aan.

Grondvernageling met behulp van een schanskorf

Voor het opnemen van trek- en schuifspanningen, worden er wapeningselementen in de grond aangebracht zoals een schanskorf. Hierdoor kan de hellingshoek van een talud veel steiler opgetrokken worden. Bij de vernageling maken wij gebruik van zelfborende grondnagels die stapsgewijs van boven naar onder worden aangebracht. Wanneer het goed verhard is, plaatsen we geotextiel in de vorm van geogrids. Deze worden door middel van stalen strips aan het landhoofd verankerd. Wanneer de vernageling gereed is, worden holle ruimten met EPS mortel opgevuld. Onder de schanskorf ontstaat extra ruimte wat weer een mogelijkheid biedt voor extra infrastructuur.

Een schanskorf laten plaatsen door VTV soilnailing in Werkendam

Wat mogen wij voor u betekenen? Laat het ons weten door te bellen naar 018 3822899 en maak van uw project ook een succes. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

 

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht