Sacrificial nail test

Home » Sacrificial nail test

Om te controleren of de grondvernageling goed is uitgevoerd wordt er een sacrificial nail test uitgevoerd door VTV soilnailing in Werkendam. Hier wordt het anker belast volgens een proefprotocol waar de trekbelasting veel hoger is dan in een gebruikelijke situatie. Tijdens de sacrificial nail test kijken we of het anker zich verplaatst of niet. Op die manier komen we er snel achter of de vernageling is geslaagd.

Een sacrificial nail test uitvoeren bij grondvernageling

Wilt u weten of het anker wat geplaatst is bij de grondvernageling aan alle gestelde eisen voldoet? Wij voeren graag een sacrificial nail test voor u uit. Start uw project binnenkort? En wilt u dat wij de grondkerende constructie trillingsvrij maken? Ook dan zijn wij u graag van dienst. We brengen wapeningselementen in de grond die de trek- en schuifspanningen opnemen waardoor er in de actieve zone geen verschuivingen plaatsvinden. De wapeningselementen die wij hierbij gebruiken zijn zelfborende ankerstangen van staal of kunststof. Stapsgewijs worden de nagels van boven naar onder aangebracht zodat er een stevige constructie ontstaat.

Een constructie die aan alle gestelde eisen voldoet

U wilt toch ook dat uw grondkerende constructie aan alle gestelde eisen voldoet? Plan vandaag nog een afspraak in om een sacrificial nail test uit te voeren. Ontvangt u eerst graag meer informatie over onze werkwijze? Of heeft u een vraag over grondvernageling? Stel ze gerust door te bellen naar 018 3822899.

 

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht