NEN-EN 14490

Home » NEN-EN 14490

Alle werkzaamheden die VTV soilnailing uitvoert voldoen aan de NEN-EN 14490, wat staat voor Optica en optische instrumenten – beproevingsmethoden voor telescopische systemen. U wilt toch ook dat grondvernageling op een correcte en professionele wijze uitgevoerd wordt? Schakel daarom de hulp in van VTV soilnailing in Werkendam.

Taludvernageling volgens de NEN-EN 14490

Om verschuivingen in de actieve zone van de grond te voorkomen wordt taludvernageling toegepast. De hellingshoek wordt steiler dan de natuurlijke helling opgetrokken waardoor de stabiliteit van de grond verbeterd wordt. Voor de vernageling gebruiken we enkel zelfborende ankerstangen van staal of kunststof die omhuld zijn met grout. Nog voordat het talud opgetrokken wordt, worden de nagels stapsgewijs van boven naar onder aangebracht. Dit zorgt voor een extra stevige constructie. Door eventuele holle ruimten te vullen met EPS mortel wordt er tevens een mogelijkheid gecreëerd voor extra infrastructuur.

Grondkerende constructie trillingsvrij maken volgens de NEN-EN 14490 norm

Dankzij onze ervaring in de verankeringstechnieken en gewapende grondconstructies weten wij als geen ander hoe grondkerende constructies trillingsvrij gemaakt kunnen worden. Wat voor project er ook op de planning staat, wij realiseren het volgens de NEN-EN 14490. Interesse? Wij voorzien u graag van meer informatie wanneer u belt naar het telefoonnummer 018 3822899. Heeft u vragen? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht