Macrostabiliteit

Home » Macrostabiliteit

De macrostabiliteit van de grond wordt verbeterd middels een bodeminjectie. Welke bodeminjectie het meest geschikt is voor uw project hangt af van de aanwezige bodem. Maak gebruik van de expertise van VTV soilnailing in Werkendam en u weet zeker dat de grondvernageling op een professionele en correcte wijze wordt uitgevoerd. De macrostabiliteit van de grond verbeteren door taludvernageling? Wij zijn u graag van dienst.

Macrostabiliteit van de grond verbeteren door grondvernageling

Een zeer effectieve manier om grond te wapenen is grondvernageling. In het grondlichaam worden zelfborende ankerstangen geplaatst die volledig omhuld zijn met grout. Vervolgens wordt het talud door een geotextiel op zijn plaats gehouden. De geogrids worden met stalen strips verankerd aan het landhoofd. Wanneer de vernageling heeft plaatsgevonden en de macrostabiliteit verhoogd is, kunnen holle ruimten opgevuld worden met EPS mortel. Zo wordt er tevens extra ruimte onder bestaande kunstwerken gecreëerd wat weer een kans biedt voor extra infrastructuur.

Wordt uw project ook een succes?

In de loop der jaren hebben wij al vele succesvolle projecten mogen afronden. Betrek ons tijdig bij uw project en wees verzekerd van een goed eindresultaat! Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 018 3822899.  

 

Anderen bekeken ook

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht