Grondnagel

Home » Grondnagel

VTV soilnailing maakt bij taludvernageling enkel gebruik van een zelfborende grondnagel welke in staal of kunststof zijn uitgevoerd. Nog voor dat het talud wordt opgetrokken, wordt stapsgewijs de grondnagels van boven naar onder aangebracht. Indien nodig, verzorgen wij een bodeminjectie zodat wij het talud op een verantwoorde wijze kunnen afgraven. U wilt toch ook dat uw grondkerende constructie op een professionele manier trillingsvrij gemaakt wordt?

Voorkom afschuivingen door een grondnagel te plaatsen

Grondvernageling zorgt ervoor dat er in de actieve zone geen afschuivingen kunnen ontstaan en kan de hellingshoek van een talud steiler optrekken. Hier wordt de grond in het actieve glijvlak vastgemaakt aan de passieve wig. De wapeningselementen bestaan in de regel uit zelfborende ankerstangen van staal of kunststof die over de volledige lengte omhuld zijn met grout. Een geotextiel zorgt ervoor dat het nieuwe talud op zijn plaats gehouden wordt. Zo bent u altijd verzekerd van een professionele constructie waar zelfs mogelijkheid is voor extra infrastructuur.

Een compleet pakket

Start u binnenkort een project waar grondvernageling voor nodig is? Betrek ons tijdig bij uw project en ontvang een compleet pakket. Van het ontwerp tot eindproduct. Zowel tijdens de engineering als het plaatsen van grondnagels staan onze ervaren medewerkers voor u klaar. Risico’s worden tijdig gesignaleerd en ondervangen waar de voortgang van het project nooit de dupe van wordt. Interesse in grondvernageling van VTV soilnailing in Werkendam? Neem vandaag nog contact met ons op via 018 3822899.

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht