Geotextiel

Home » Geotextiel

Zowel voor het afgraven van het talud als het plaatsen van geotextiel schakelt u VTV soilnailing in Werkendam in. Geotextiel zorgt ervoor dat het nieuwe talud op zijn plaats gehouden wordt. Start u binnenkort een project waar een grondkerende constructie trillingsvrij gerealiseerd moet worden? Wij zijn u graag van dienst.

Hoe wordt geotextiel aangebracht?

Zodra de ankers en eventuele bodeminjectie verhard zijn, kan het afgraven en aanbrengen van het geotextiel beginnen. Door middel van stalen strips worden de geogrids bovenin aan het landhoofd verankerd. Wij werken altijd van boven naar beneden waarbij steeds per anker laag ontgraven wordt en op spanning wordt gebracht. Is de grondvernageling met succes volbracht, dan vullen we holle ruimtes op met EPS mortel. Hierdoor creëren we eenvoudig extra ruimte onder bestaande werken.

Betrouwbare partner tijdens de engineering én uitvoering

Gedurende uw project ontvangt u van ons een totaalservice. Zowel tijdens de engineering als de uitvoering zorgen wij voor persoonlijke begeleiding. Risico’s signaleren we tijdig waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze of heeft u een vraag over het geotextiel wat wij gebruiken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 018 3822899.

 

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht